Compra Piso en Avenida Prat De La Riba, 23, Centre, Tarragona

Piso - Tarragona

112 m²
4
1
2.545 €/m²

Descripción

ATENCIÓ FAMÍLIES DE TARRAGONA! Es ven aquest preciós pis de somni de 4 habitacions a l'Eixample de Tarragona, concretament a l'Avinguda Prat de la Riba. Una ubicació insuperable, a poca distància a peu de l'emblemàtic Mercat Central i la majestuosa Plaça Imperial Tarraco. Prepara't per experimentar la vida a la seva màxima expressió!

Deixa'm mostrar-te les meravelles que aquest immoble té per oferir-te. Amb els seus 128m2 construïts, aquest espaiós pis es troba en un edifici de 10 plantes, en un segon pis amb ascensor. Ah, i oblida't de les preocupacions, l'edifici compta amb una porta blindada per garantir la teva seguretat i tranquil·litat.

En ingressar a la vivenda seràs rebut per un ampli i lluminós rebedor decorat amb un gust exquisit. Però això no és tot, el veritable cor d'aquesta llar es troba al seu impressionant saló amb cuina office que compta, ni més ni menys que, amb 37m2. Imagineu tots els plats deliciosos que podreu preparar mentre gaudiu d'una agradable companyia!

Continuem el nostre recorregut i ens endinsem a la zona de descans. Aquí trobaràs quatre acollidores habitacions, dues dobles i dues simples. Cadascuna ha estat dissenyada pensant en la teva comoditat i privadesa. A més, no hauràs d'esperar el teu torn per la dutxa, ja que aquest increïble pis compta amb dos banys complets, un d'ells integrat a l'habitació principal.

T'agraden les vistes urbanes? Perquè tindràs una terrassa que et regalarà capvespres màgics i vistes panoràmiques de la ciutat. Prefereixes un ambient més tranquil? Cap problema, una segona terrassa amb vistes a un pati del darrere serà el teu refugi de pau.

Aquest pis ha estat renovat integralment el 2018, per la qual cosa no hauràs de preocupar-te per res més que gaudir de la teva nova llar. I si això no fos suficient, tindràs a la teva disposició un traster/safareig on podràs emmagatzemar el menjar i tenir la rentadora a mà.

Però espera, n'hi ha més. Parlant d'ubicació privilegiada, aquest pis està situat a només 10 minuts a peu de l'estació de tren. Si ets amant dels viatges o necessites desplaçar-te amb freqüència, aquest és el lloc ideal per a tu!

Deixa'm parlar-te una mica més sobre la ubicació d'aquest immoble increïble. L'Eixample és una de les zones més cotitzades i prestigioses de la ciutat. Aquí trobaràs la Rambla Nova, el passeig més important de Tarragona, construïda al segle XIX i envoltada de tot tipus de serveis i comerços. A més, comptaràs amb una àmplia oferta de transport públic que et portarà a qualsevol racó de la ciutat, incloent-hi les espectaculars platges.

No perdis l'oportunitat de viure en aquest exclusiu pis al cor de Tarragona. Contacta amb nosaltres avui mateix i deixa't seduir per aquest veritable oasi urbà. T'estem esperant per mostrar-te la teva nova vida!
















traducir

Trovimap ID: 521848-36886483
Ref. Agencia: 2127

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1963

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

REUS 3000, SL - JOAN CASTELLVI AGUIRREAMALLOA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones