Compra Unifamiliar Pareada en Roca Grossa, Lloret De Mar

Unifamiliar aislada - Lloret de Mar

216 m²
4
1
3.468 €/m²

Descripción

Benvingut/da al teu oasi a Lloret de Mar! Aquesta encantadora vila, situada a la prestigiosa urbanització de Lloret Dalt, et ofereix l'oportunitat d'immersir-te en la serenitat mediterrània a només un pas de la platja.

Imagina despertar-te cada matí amb el suau murmuri del mar i l'aroma fresc de la brisa marina. Aquesta vila compta amb una piscina privada, dues zones chill-out, terrassa, jardí, aparcament i una zona de barbacoa per gaudir de deliciosos àpats a l'aire lliure amb amics i familiars.

Amb una bona distribució, la casa principal ofereix 4 habitacions, 2 banys i un espaiós saló/menjador amb llar de foc i accés a una terrassa a dalt. Mentre que la planta baixa alberga una habitació addicional, un bany, la cuina oberta amb ampli saló/menjador amb accés a la piscina.

Però això no és tot. La vila també compta amb un apartament independent, complet amb la seva pròpia entrada, cuina, saló/menjador, habitació i bany. Perfecte per allotjar convidats!

Amb una llicència turística en vigor, aquesta propietat és una inversió segura per a aquells que desitgin aprofitar el mercat florit del lloguer de vacances a la Costa Brava.

No deixis escapar aquesta oportunitat única! Contacta'ns avui mateix per a més informació i per programar una visita. El teu somni mediterrani t'està esperant. Contacta'ns ara!

traducir

Trovimap ID: 520784-37041703
Ref. Agencia: ULLONIC16

Características

Tipo

Unifamiliar Pareada

Planta

-

Año de construcción

1984

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

07 may. 2024

Días en el mercado

132

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA