Compra Unifamiliar Pareada en Urbanitzacions, Lloret De Mar

Unifamiliar aislada - Lloret de Mar

133 m²
4
1
2.820 €/m²

Descripción

Benvingut al teu oasi a Lloret de Mar, on la serenitat es troba amb la comoditat. Aquesta encantadora vila a la urbanització de Lloret Residencial et convida a descobrir un nou capítol de la teva vida. Amb una ubicació tranquil·la i vistes al bosc, aquest és el teu refugi perfecte.
Gaudeix de dies assolellats a prop de la piscina privada, envoltat d'una atmosfera relaxant. La zona de barbacoa és perfecta per compartir moments inoblidables amb amics i familiars.

Aquesta vila espaiosa està dividida en dos apartaments independents, cadascun amb la seva pròpia cuina totalment equipada. L'apartament superior presenta 3 habitacions i 2 banys, mentre que l'apartament inferior ofereix més espai amb 3 habitacions i 2 banys per a una major comoditat.

Si busques una inversió intel·ligent, aquesta propietat és la elecció perfecta per a l'arrendament anual, oferint un flux constant de rendiments. Imagina la possibilitat de convertir aquesta vila en un refugi per a aquells que busquen la serenitat de Lloret de Mar durant tot l'any.

No deixis passar aquesta oportunitat única. Fes d'aquesta vila la teva pròxima llar i descobreix la teva nova vida en aquesta espectacular vila a Lloret de Mar!

traducir

Trovimap ID: 520784-36430730
Ref. Agencia: ULLOINF3

Características

Tipo

Unifamiliar Pareada

Planta

-

Año de construcción

2004

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

18 sept. 2024

Días en el mercado

326

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca