Compra Piso en Carrer Guilleries, 10, Girona Capital

Pis modern a Santa Eugènia

82 m²

3 Habitaciones

2 Baños

1.768 €/m²

Compara y solicita la mejor hipoteca

Trovimap ID: 502866-33025348
Ref. Agencia: 22050

Descripción

Producte Apiàlia.- A la zona de Santa Eugènia, molt a prop de una para a de bus, amb tots els serveis (farmàcia, restaurants, escoles, centres cívics, supermercats, parcs, etc...) es posa a la venda aquest habitatge, de 77 m² útils i que està distribuït en tres dormitoris, un dels quals és tipus suite amb bany, un de doble amb armaris de paret i un d'individual. Al entrar al pis es troba un petit passadís que condueix a la cuina, que és moderna i oberta a la sala d’estar menjador, que disposa de sortida a balcó. Des de la cuina també accedim a la zona de nit, on hi ha els dormitoris i un altre bany amb plat de dutxa.

Està situat davant d’un parc infantil i en un barri amb molta vida i amb tots els serveis necessaris ben a prop. La finca és de l’any 2006 i està amb bon estat i disposa d’ascensor. Una bona elecció per viure-hi.

Producto Apiàlia.- En la zona de Santa Eugènia, muy cerca de una parada de bus, con todos los servicios (farmacia, restaurantes, escuelas, centros cívicos, supermercados, parques, etc...) se pone a la venta este vivienda, de 77 m² útiles y que está distribuida en tres dormitorios, uno de los cuales es tipo suite con baño, uno doble con armarios empotrados y uno individual. Al entrar en el piso se encuentra un pequeño pasillo que conduce a la cocina, que es moderna y abierta al salón comedor, que dispone de salida a balcón. Desde la cocina también accedemos a la zona de noche, donde se encuentran los dormitorios y otro baño con plato de ducha.

Está situado frente a un parque infantil y en un barrio con mucha vida y con todos los servicios necesarios muy cerca. La finca es del año 2006 y está en buen estado y dispone de ascensor. Una buena elección para vivir en ella.

Apiàlia Product.- Dans le quartier de Santa Eugènia, très proche d'un arrêt de bus, avec tous les services (pharmacie, restaurants, écoles, centres civiques, supermarchés, parcs, etc...) c'est à vendre maison, de 77 m² utiles et qui est réparti en trois chambres, dont une de type suite avec salle de bain, une double avec placards et une simple. En entrant dans l'appartement, il y a un petit couloir qui mène à la cuisine, qui est moderne et ouverte sur le séjour, qui a accès au balcon. De la cuisine, nous accédons également à la zone nuit, où se trouvent les chambres et une autre salle de bain avec douche.

Elle est située en face d'un parc pour enfants et dans un quartier très vivant et avec tous les services nécessaires à proximité. La propriété a été construite en 2006 et est en bon état et dispose d'un ascenseur. Un bon choix pour y vivre.

traducir

Características

Tipo

Piso

Planta

-

Año de construcción

2006

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Desconocido

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

29 sept. 2022

Días en el mercado

11

Visitas

-

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA