Compra Piso en Carrer D'Aragó, 28, Girona Capital

Pis gran a molt bon preu.

114 m²

4 Habitaciones

2 Baños

1.009 €/m²

Compara y solicita la mejor hipoteca

Trovimap ID: 502866-33025343
Ref. Agencia: 22051

Descripción

Producte Apiàlia.- A la zona de l'Avellaneda es posa a la venda aquest pis, de 103 m² útils, ben conservat i a un preu molt interessant. Distribuït en quatre dormitoris (tres de dobles i un d'individual), amb molt bona comunicació tant per a anar cap a la part Nord (AP7 a 5 minuts), Sud (A2), o a qualsevol costat de la ciutat perquè té una parada de bus urbà al davant de la porta de casa,

La zona compta amb serveis de supermercat al final del carrer, restaurants i altres serveis, i és prop del centre comercial Mes Gri i tocant a la zona comercial de Can Turon (supermercat esclat, Leroy Merlín, etc...)

Malgrat que actualment la finca no disposa d'ascensor està previst que s'instal·li a partir de la primavera de 2023. És un indret realment tranquil, per viure-hi com en un poble, perquè el veïnat és el de sempre, un entorn amigable i familiar, i perfectament comunicat.

Producto Apiàlia.- En la zona de Avellaneda se pone a la venta este piso, de 103 m² útiles, bien conservado y a un precio muy interesante. Distribuido en cuatro dormitorios (tres dobles y uno individual), con muy buena comunicación tanto para ir hacia la parte Norte (AP7 a 5 minutos), Sur (A2), o a cualquier lado de la ciudad porque tiene una parada de bus urbano en frente de la puerta de casa,

La zona cuenta con servicios de supermercado al final de la calle, restaurantes y otros servicios, y está cerca del centro comercial Mes Gri y junto a la zona comercial de Can Turon (supermercado estallido, Leroy Merlín, etc...)

Aunque actualmente la finca no dispone de ascensor está previsto que se instale a partir de la primavera de 2023. Es un lugar realmente tranquilo, para vivir como en un pueblo, porque el vecindario es el de siempre, uno entorno amigable y familiar, y perfectamente comunicado.

traducir

Características

Tipo

Piso

Planta

-

Año de construcción

1979

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Desconocido

Popularidad

Última actualización

29 sept. 2022

Días en el mercado

11

Visitas

-

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA