Compra Piso en Calle Riu Ter, 6, Ponent, Tarragona

Piso - Tarragona

70 m²
4
1
1.857 €/m²

Descripción

Imagina't despertant-te en aquest meravellós pis ubicat al tranquil barri de Camp Clar, a la ciutat de Tarragona. Aquesta llar acollidora t'està esperant amb els braços oberts perquè ho facis teu i comencis a gaudir de la vida al màxim.

En entrar a aquest habitatge de 80m2 construïts, us rebran espais plens de llum natural i una distribució perfecta per gaudir en família o en parella. El menjador amb cuina office et brinda un espai ideal per compartir moments inoblidables, ia més podràs accedir a una gran terrassa amb sortida des del menjador on podràs relaxar-te i gaudir de vistes espectaculars.

Aquest pis compta amb 3 habitacions, dues dobles i una individual, perfectes per adaptar-se a les teves necessitats. A més, el bany amb banyera i dutxa hidromassatge et ofereix el màxim confort i relax. No podem deixar d'esmentar l'aire condicionat per split amb bomba de fred i calor, que garanteix una temperatura ideal en qualsevol moment de l'any.

I això no és tot, aquest immoble també inclou una plaça d'aparcament privada de 12m2 construïts al mateix edifici i un traster privat de 7m2 construïts perquè puguis emmagatzemar tot allò que necessitis de forma segura i còmoda. La fusteria exterior d'alumini, el terra de parquet i les portes lacades en blanc donen un toc modern i elegant a cada racó d'aquesta llar.
No deixis passar aquesta oportunitat!














traducir

Trovimap ID: 349647-36906278
Ref. Agencia: 2150

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2008

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

FINCAS MARITIM PLAYA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones