Compra Piso en Calle Dr Mallafre Guasch, 3, Centre, Tarragona

Piso - Tarragona

54 m²
4
1
3.093 €/m²

Descripción

Increïble pis davant de l'hospital Joan XXIII al barri del Nou Eixample Nord de Tarragona. Si busques un lloc on establir la teva llar, aquest immoble és una oportunitat imperdible. Amb una ubicació envejable i totes les comoditats que necessites, t'enamoraràs d'aquest pis des del primer moment.

Ubicat al cor del Nou Eixample Nord, un barri vibrant i modern que té tot el que puguis desitjar. Amb una estructura ben organitzada i una gran quantitat de serveis propers, viure aquí és sinònim de comoditat i qualitat de vida. Et ve de gust una caminada pel Parc del Francolí? Cap problema, és a poca distància a peu. Necessites fer algunes compres? El Corte Inglés i el Parc Central són a pocs minuts a peu. A més, la zona compta amb una àmplia oferta de transport públic, cosa que és perfecte si treballes o estudies a altres àrees de la ciutat.

El Nou Eixample Nord està estructurat seguint l'eix Plaça Imperial Tarraco, Rambla President Francesc Macià i Plaça de les Corts Catalanes, quedant encasellat dins el triangle Avinguda d’Andorra – N-240, riu Francolí i Autovia A7. A més, és el districte amb major nombre d'habitants de Tarragona, concretament, viu un 16,66% de la població total de Tarragona (141.056 habitants), una població jove, i és que el 27,20% de la població que hi viu zona té entre 31 i 50 anys i el 17,79% de la població té entre 0 i 20 anys. És a dir, que el 44,99% de la població estimada del Nou Eixample Nord són, bàsicament, famílies.

Aquest pis en particular és una joia. Construït el 2004 i situat davant de l'Hospital Universitari Joan XXIII, ha estat mantingut en un estat immillorable. En entrar, et sorprendrà l'amplitud i la lluminositat de cadascuna de les habitacions gràcies a la seva orientació: sud-est. La distribució és perfecta, amb dues habitacions, una doble i una altra individual, ideals per a parelles o per a "singles" que necessitin un espai extra per tenir un despatx o una sala de jocs per als seus nebots. La cuina office és moderna i funcional, perfecta pels teus moments culinaris més creatius.

Però això no és tot, aquest pis compta amb totes les comoditats que puguis desitjar. Vols controlar la teva llar amb un sol clic? Amb la centraleta domòtica, podràs domotitzar tot el teu habitatge i tenir-ho tot sota control. A més, el pis compta amb aire condicionat i calefacció per conductes per assegurar-te que sempre tinguis la temperatura perfecta a cada estació de l'any. Les finestres d'alumini i la porta blindada garanteixen la vostra seguretat i tranquil·litat en tot moment.

Si necessiteu aquest espai extra per guardar les vostres pertinences, no us preocupeu, també teniu l'opció d'adquirir una plaça de pàrquing i un traster al mateix edifici per només 25.000€. Així tindràs tot el que necessites al teu abast i podràs despreocupar-te dels problemes despai o emmagatzematge.

Aquest pis és ideal per a aquells que volen una llar còmode i segur en una de les millors ubicacions de Tarragona. No perdis l'oportunitat de fer-ho teu i de començar a gaudir de la vida al Nou Eixample Nord!












traducir

Trovimap ID: 349647-36886494
Ref. Agencia: 2125

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2004

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

FINCAS MARITIM PLAYA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones